LITTERATURKLUBBEN

📚Recension: Släpp aldrig taget📚
Titel: Släpp aldrig taget

Serie: - 

Författare: Delenainmyheart (Wattpad)

Genre: Ungdom

Recension: " "Du kan stanna. Men bara för en natt" Ett vitt, bländande leende sprids på hans läppar. "Fine. Bara för en natt."
***
Jag behövde inte vara ett snille för att veta att oddsen att en sjuttonårig, något berusad och vettskrämd kille gör inbrott i min källare under en stormig natt var väldigt liten. Faktum är att det är en sån liten odds att det inte bör hända. Men guess what? Det hände. Vem som fick städa upp röran? Jo, jag. 
 
Denna sjuttonåriga kille förändrade mitt liv. Både till det bättre och det sämre. Han med blodiga knogar och piercing i läppen. Han som smög ut under natten och dök inte upp förrän i gryningen. Han som dolde farliga hemligheter under det där självsäkra leendet. Han förändrade precis allting.  
 
Men vem var han? Och var kom han ifrån? De frågorna låg brinnande i huvudet på mig. De hindrade mig från att äta, tänka, sova. Och inte bara det. Det värsta av allt drabbade mig: Jag blev förälskad. I någon som inte kunde älska tillbaka..." 
 
Fantastisk bok på så många sätt! Lite slarvfel här och där men inget som direkt stör läsningen mer än någon enstaka sekund. Super fina karaktärer och en berättelse som är lätt att följa trots att det händer otroligt mycket! Man blir fast från första till sista stund! 
 
Rekomenderar den verkligen! 

Omdöme: 4 Trollspön
Recension av: Penelope Lovegood